MET JAN ERBIJ STAPPEN OOK MANNEN SNELLER BINNEN.


huidverzorgingswinkel in Bovenkarspel

Met Jan erbij stappen ook mannen sneller binnen.

Al bij binnenkomst in de beautysalon van het energieke echtpaar Rose Marie Laan en Jan Dijzer weet je dat je in goede handen bent: het frisse witte interieur met azuurblauwe accenten, glimmende vitrines gevuld met hoogwaardige beautyproducten en een welgemeend en hartelijk welkom.
Veel mensen stappen binnen voor een lekker product van het Franse cosmeticahuis Sothys of komen op afspraak voor een behandeling in een van de pas vernieuwde behandelkamers.
Al zo’n dertig jaar is het Instituut voor Totaal Kosmetiek een begrip in Bovenkarspel. Rose Marie: ‘Ik begon mijn schoonheidssalon direct na mijn opleiding.
Jan werkte toen nog als sportmasseur. Toen ik in 1992 werd verkozen tot Schoonheidsspecialiste van het Jaar werd het simpelweg te druk en besloot Jan in de salon te komen werken.
Sindsdien runnen we de zaak met z’n tweeën.

’Hoe is dat, samenwerken met je partner?

‘Wat ons betreft biedt het alleen maar voordelen.
Onze specialismen vullen elkaar uitstekend aan; ik doe acne en ontharingstechnieken, Jan de permanente make-up en natuurlijke anti-aging behandelingen.
We houden elkaar scherp, opdat we een constante kwaliteit kunnen garanderen.
Ook leuk: doordat Jan de helft van de behandelingen doet, stappen mannen sneller bij ons binnen.
Soms hebben we er nog een stagiair bij, maar eigenlijk hoeven we niet zo nodig te groeien. Het kwaliteitsniveau zo hoog mogelijk houden, is écht ons streven.’

Jullie werken met Sothys. Wat zijn jullie favoriete behandelingen?

‘De super-deluxe La Crème de Sothys is echt fantastisch.
Dat is geen behandeling, maar meer een totaalbeleving. Veel cliënten willen nadien vaak niet meer uit hun stoel komen!
Maar ook met de Hydradvance-behandeling van Sothys, meer een “instapmodel”, behalen we prachtige resultaten.
Alle werkstoffen die nodig zijn om de vochtbalans van de huid te herstellen, worden heel secuur en handmatig aangebracht.
Daarna volgen een masker en een massage. De huid ziet er dan meteen zó gezond uit… De nabehandeling kunnen mensen overigens gewoon zelf thuis doen.
Daarom bieden wij al onze producten ook via onze webwinkel aan; wel zo gemakkelijk.
En we hebben net de nieuwe, exclusieve Intensive-instituut behandeling in ons assortiment opgenomen.Het loopt nu al storm!’

En dat zonder gebruik te maken van ingewikkelde apparatuur?

‘Natuurlijk maken we voor een aantal van onze specialismen gebruik van apparatuur, denk aan laser en IPL voor de permanente make-up en ontharing
bijvoorbeeld.
Maar bij de Sothys behandelingen gaat alles met de hand. En zeg nou zelf, de weldadige sensaties van een delicaat parfum en een vakkundige massage, dat klinkt toch een stuk aantrekkelijker dan een behandeling met een dermabrasie-apparaat?’

Behandelingen Anti- Ageing, fruitzuur-peelingen, laser-ontharen acne handelingen, permanente make up, microblading wenkbrauwen, cavitatie definitief vet verwijderen.

Adres Hoofdstraat 246, Bovenkarspel.

Telefoon 0228 512664

Open Maandag gesloten / dinsdag, woensdag, vrijdag 09.00 – 18.00 uur / donderdag 09.00 – 21.00 uur / zaterdag 09.00 – 17.00 uur

 

Sharing is caring!

Leave a Comment