Huidverzorging voor een perfecte huid

De beste huidverzorging tips

De beste huidverzorging tips

De perfecte huidverzorging begint met een goede reiniging

De perfecte huidverzorging begint met een goede reiniging,  zonder een goede reiniging krijg je geen mooie huid.
Net zoals je je auto eerst door de wasstraat heen haalt voordat je deze in de was zet, of  je kozijnen eerst goed schuurt en ontvet voor dat je begint te verven.
Het reinigen van de huid doe je s ’morgens en s ’avonds (het kost echt niet zoveel tijd).
s’ Morgens onder de douche kun je met een heerlijke wascrème je huid reinigen,  s ‘avonds bij voorkeur reinigen met een milk en lotion.
Je huid is nu schoon, ademt, voelt lekker fris, misschien wat trekkerig, het juiste moment om je huid te verzorgen.

 

 

De Dagelijkse Dag-  en Nachtverzorging

Tegenwoordig zijn er heel veel soorten crèmes en serums, het beste en meeste kwalitatieve  huidverzorging  koop je bij  de schoonheidssalon, daar wordt je huid geanalyseerd en opgemeten en krijg je de meest perfecte huidverzorging voor uw huid samengesteld.
s’ ochtends breng je een serum en een dagcrème aan, het serum heeft een diepere en intensievere werking op de huid, bijvoorbeeld op je vochtgehalte of op je fijne lijntjes, over het serum breng je de dagcrème aan. Heel belangrijk zodra de zon begint te schijnen, gebruik een dagcrème met een spf erin, of breng over je dagcrème een extra sunblock aan.

Een dagcrème beschermt dus je huid gedurende de dag tegen invloeden van buitenaf.
S ’avonds verzorg je je huid met een serum en een nachtcrème, deze nacht crème is vaak iets rijker, romiger van structuur, deze producten herstellen je huid in de nacht en regenereren de huid.

Speciale aandacht voor de huid rond de ogen.

Rondom de ogen is de huid zeer fragiel, hiervoor bestaan speciale oogproducten om deze huid speciaal en extra te verzorgen en te beschermen. Je reinigt altijd voor het naar bed gaan met een speciale oog make up remover de ogen, dus niet met een olie of iets dergelijks dit is zeer slecht voor de ogen.
Na het reinigen van de ogen breng je een mooie oogcrème of een ooggel aan, deze producten zijn zeer specifiek afgestemd op de oogcontouren. (dus geen dag of nacht crème op de huid rondom de ogen, hiervan krijg je juist wallen en zakken onder de ogen!)

Speciale huidverzorging voor een nog mooiere huid.

Wat je verder moet doen voor een prachtig mooie huid, naast je gezichtsbehandelingen in de schoonheidssalon.
Één maal per week je huid eens goed onder handen nemen door je huid te scrubben met een peeling, natuurlijk wel aangepast aan je huidtype, neem niet zomaar iets met korreltjes.
Vervolgens geef je je huid een heerlijk, verzorgend masker, laat deze 15 minuutjes inwerken en spoel deze daarna met lauwwarm water af.
Na deze scrub en masker behandeling breng je lekker je dag of nacht serum en crème aan.

Dit zijn onze beste tips voor de perfecte verzorging voor je huid, de verzorging voor je huid voor een prachtige huid.

Sharing is caring!

Leave a Comment