Geen dag zonder dagcrème van Sothys paris


Al 30 jaar zoek ik de perfecte schoonheidscrème de crèmes van Sothys zijn dan vaak de gezichtsverzorgingsproducten waar ik op uit kom.


Bijna of eigenlijk alle dagen werk ik met diverse merken cosmetica, in mijn schoonheidssalon. Hier verzorg ik dagelijks met passie het uiterlijk en de huidconditie van mijn cliënten. In mijn webshop zorg ik online voor een mooi en waardevol aanbod van huid verbeterende en verzorgende cosmetica producten, dit allemaal om je huid pico bello te verzorgen.

De vraag die mij vaak gesteld word… bestaat de ultieme schoonheidscreme?

Elke huid is anders en daarom is er voor elke huidtype en conditie een huidverzorgingslijn of combinatie van verzorgingslijnen. Een goede huidverzorging is in staat uw huid uitstekend en duurzaam te verzorgen en piekfijn in conditie brengen.
Desalniettemin is er een crème die universeel uw huid verzorgt en verbeterd? Mijn inziens is er één crème zich elke keer weer bewijst en door iedereen gewaardeerd word, om zijn buitengewone verzorgende eigenschappen. Deze complete bijzondere crème is de crème hydra HA 3 van Sothys.
In het jaar 1974 lanceerde Sothys Paris een nieuw vooruitstrevende hydraterende collageen formule die door vele mensen gebruikt en gewaardeerd wordt. Sindsdien heeft Sothys deze crème telkens weer vervolmaakt.
De Sothys fans onder ons zullen de Hydro optimaal crème nog wel herinneren. Telkens wanneer Sothys een verbetering in zijn huidverzorgingslijnen kan maken doen zij dat ook resoluut.
Na een aantal transformaties heet deze crème nu de “Sothys hydratante jeunesse ha3” verzorgingslijn en net als de hydro optimaal van een paar aanpassingen terug en de eerste collageen dagcreme in 1974 is dit de crème waar iedereen man of vrouw zijn huid volmaakt mee kan verzorgen en verbeteren.

Bestaat het? de perfecte schoonheidscrème… Mijn keuze is telkens weer de 24 uurs hydra jeunesse crème van Sothys, dit is een crème die voor jong, oud, vrouw of man een onberispelijke verzorging geeft.


En zoals hierboven geschreven is de hydra ha 3 verzorgingslijn van Sothys weer vernieuwt en verbeterd en heet nu SOTHYS HYDRA HYALURONIC ACID 4 JEUNESSE De iconische Sothys formule combineert 4 bronnen van hyaluronzuur met 2 door Sothys gepatenteerde actieve ingrediënten(peptiden van organische lijsterbessen patentnr. 2106025 en boleetextract 1055 patentnr. 1055097) voor een globale hydraterende werking.

Sothys Hydra acid 4 collectie

De Sothys HA 3 is De Hydra acid 4 geworden

Crème Hydra acid 4 en crème velour en Hydra acid 4 satin

De hydraterende lijn heeft 2 soorten crème met twee verschillende texturen, de velours voor de normaal gecombineerde tot drogere huiden en een satin voor de normaal gecombineerde
tot vettere huiden.

Zeker ook een vette huid kan en moet zeer goed gehydrateerd worden hiervoor is de hydra jeunesse youth crème ideaal .
De hydra jeunesse comfort crème met meer voeding en geeft met recht comfort aan de huid.

Serum 3Ha intensif hydratant

Een serum werkt 10 maal sterker dan een crème en gaat dieper de huidlagen binnen. Het serum gebruik je nooit alleen, het serum gebruik je altijd in combinatie met de Hydra crème. Dit omdat het serum gelijk in de huid wordt opgenomen en de crème als het ware de huid intrekt. Het serum Hydra acid 4 kun je ook mengen en combineren met de andere serums van Sothys, dit kan in de ochtend en in de avond, naar de behoefte van je huid. Het serum heeft een hoog moleculair hyaluronzuur gehalte en heeft daardoor een duurzame regenererende wering.

Masker Hydra – Repulpant Sothys

Dit Hydra repulpant masker is een vakantie bad voor je huid, het is maar 10 á 15 minuten werk. het masker werkt zeker
60 uur door, geeft een zichtbaar en voelbaar resultaat.

Je gebruikt het masker nadat je je huid perfect hebt gereinigd, je brengt het masker aan op je huid en laat het een kwartier inwerken, vervolgens neem je het masker af, daarna breng je het serum en de Sothys crème aan.

Dit masker kan je ook voor de nacht laten zitten. Breng het een half uur voor het naar bed gaan op en de volgende morgen
reinig je het gezicht met de milk en lotion.

TIP
Vermeng een druppel van het masker door je crème dit werkt perfect bij een droge huid en je ziet er direct jonger uit.

Sothys intensif hydratant behandeling in de schoonheidssalon

Sothys paris schoonheidssalon Rose Marie

Sothys intensif hydratant 3HA behandeling in de schoonheidssalon

Wij bieden de Sothys hydra intensief acid 4behandeling aan in onze schoonheidssalon, het is een prachtige behandeling.
Het resultaat van deze cosmeceutische behandeling is snel, sterk en langdurig. De behandeling vertoont direct zichtbare resultaten door zijn ultra comfortabele samenstelling en zijn hoog performante actieve werkstoffen zoals de progressieve en krachtige 3HA hyaluron zuur.
De behandeling is voor alle huidtypen geschikt: droog, gevoelig, gecombineerd of vet, dik of dun.
Laat u dompelen in een gevoel van welzijn en om de huid een gevoel van absolute hydratatie en huidverzorging.

Sharing is caring!

Leave a Comment